“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025” нэгдсэн арга хэмжээний хүрээнд Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн яам, ШУТИС-ийн Хүнс, Хөнгөн Үйлдвэрлэл, Дизайны Сургууль хамтран Хүнсний чиглэлээр ажилладаг төрийн албан хаагчдад зориулсан чадавхжуулах сургалтыг 9-р сарын 25-нд амжилттай зохион байгууллаа.
ШУТИС-ийн ХХҮДС-ийн ХИТ-ийн эрхлэгч Э.Энхцэцэг "Сүү бэлтгэл, сүү, сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл, худалдаанд мөрдөх техникийн зохицуулалт", БШСТ-ийн профессор М.Пүрэвжав “Зохистой хооллолт, хоол зүй шим судлал” сэдвээр сургалт орсон юм. Сургалтад 21 аймаг болон нийслэлээс төлөөлөл оролцож богино хугацаанд олон талын шинэ мэдээлэлтэй танилцан, орон нутагтаа хэрэгжүүлэх арга зүй, туршлага эзэмшсэн юм.




“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ
“Хүнсний аюулгүй байдал-Стандарт, чанарын баталгаа” эрдэм шинжилгээний хуралд амжилттай оролцлоо.
ХҮҮТ хөтөлбөрийн оюутнуудын “Танилцах аялал” аялал