“Инженер, технологийн дээд боловсрол” төслийн хүрээнд явагдаж буй “Монголын уламжлалт хүнсний бүтээгдэхүүний хатаах аргын харьцуулсан судалгаа” сэдэвт хамтарсан судалгааны ажлын үр дүнд ҮТС-ийн “Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи” мэргэжлээр төгсөгч Б.Учрал "Аарцаар хийх бүтээгдэхүүний түүхий эдийн чанар, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт", Ц.Мөнхзул "Шош буурцгаар хийх бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт", Б.Ганцэцэг "Чацаргана боловсруулах технологийн судалгаа" гэсэн сэдвүүдээр судалгааны ажил хийж, бакалаврын дипломоо амжилттай хамгаалж 2016 оны 6-р сарын 23-нд дипломоо гардан авлаа.

Сургуулиа амжилттай төгссөн оюутнууддаа амжилтын их хаалгыг олж ажил мэргэжилдээ үнэнч, үргэлж оюунлаг, шинэлэг явахыг хүсье.
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан