ШУТИС-ийн Оюутнуудын дунд жил бүр зохион байгуулдаг “ЭРДМИЙН XXIV ЧУУЛГАН” шилдэг бүтээл шалгаруулах уралдаанд Хүнс, Хөнгөн үйлдвэрлэл, Дизайны сургуулийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн 3-р курсын 3 баг багш С.Сэржмядаг, Б.Лхагвасүрэн нар удирдан

Бүтээлээ танилцуулан идэвхтэй оролцсон оюутнууддаа сурлагын өндөр амжилт хүсье.
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ
“Хүнсний аюулгүй байдал-Стандарт, чанарын баталгаа” эрдэм шинжилгээний хуралд амжилттай оролцлоо.
ХҮҮТ хөтөлбөрийн оюутнуудын “Танилцах аялал” аялал
2025 оны 10 дугаар сарын 03-ны өдөр Дэлхийн багш нарын 59, Монголын багш нарын 31 дэх баярыг тэмдэглэн өнгөрүүллээ.