"НАМРЫН НОГООН ӨДРҮҮД"-ҮНДЭСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ аяны хүрээнд 2024 оны 09 сарын 28-ны өдөр зохион байгуулагдсан "ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" арга хэмжээнд Хүнсний инженерлэлийн салбарын Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлээр суралцаж буй II курсын 20 оюутан, Салбарын эрхлэгч Э.Энхцэцэг, багш Ц.Минжмаа, сургалтын мастер Л.Энхцэцэг нар оролцов.
Тус арга хэмжээний хүрээнд оюутнуудад Органик хүнс, Органик бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн эрх зүйн орчны шинэчлэл зохицуулалт, үйлдвэрлэлийн талаарх дэлгэрэнгүй мэдээлэлийг танилцуулав.


ХҮНСНИЙ ИНЖЕНЕРЧЛЭЛИЙН САЛБАР
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан