ШУТИС-ийн ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор С.Дэлгэрмаа, дэд профессор Х.Мөнхзаяа, микробиологи мэргэжлийн 2014 оны төгсөгч болох Б.Номин, О.Дуламсүрэн нарын хамт 2024 оны 11-р сарын 28-ны өдөр НЕБ-ийн 14-р дунд сургуулийн 40 гаруй төгсөх ангийн сурагчдад ҮТС-ийн хөтөлбөрүүд, тэр дундаа Биотехнологи, Микробиологи, Хүнсний чанар, аюулгүй байдал, Хоол зүй, шим судлал мэргэжлийн талаар танилцуулж мэргэжил сурталчилах ажлыг зохион байгуулав.
Төгсөгчид мэргэжлийн давуу тал, төгсөөд ажиллах салбарын чиглэлүүдийн талаар сонирхолтой ярилцлага өрнүүлж, сурагчдын сонирхсон асуултанд хариулж, мэргэжлийн лабораторуудын талаар ойлголт өглөө.
Уг ажлыг зохион байгуулахад хамтран ажилласан ШУТИС-ийн Ректорын ажлын албаны ахлах мэргэжилтэн, доктор /Ph.D/, дэд профессор Х.Отгон-Эрдэнэд талархал илэрхийлье.


ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан