ПРОФЕССОРЫН СЕМИНАР ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор, доктор /Ph.D/ С.Дэлгэрмаа, дэд профессор, доктор /Ph.D/ Х.Мөнхзаяа, ахлах багш, доктор /Ph.D/ Д.Соёл нар 2024 оны 05-р сарын 01-ний өдөр 1-306 тоотод “Экологийн асуудал - Биотехнологи” сэдэвт профессорын семинарыг Хүнсний чанар, аюулгүй байдал, Биотехнологи, Микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудын дунд зохион байгууллаа. Энэхүү семинараар тус салбар дээр хийж гүйцэтгэж буй судалгааны ажлуудыг дэлгэрэнгүй танилцуулж, оюутнуудад цаашид судалгааны ажлын сэдэв сонгох, дипломны ажил хийж гүйцэтгэхэд анхаарах зүйлүүдийг танилцуулж, асуулт хариулт өрнүүлсэн болно.


|
Семинарын явц |
ҮР ДҮН: Профессорын семинарын үр дүнд оюутнууд цаашид хийх судалгааны сэдвийг сонгох, хийж буй судалгаанд хэрхэн оролцох талаар сайн ойлгож, сонирхлын дагуу цаашид төгсөлтийн ажлын сэдвээ сонгох боломжтой болсон.
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан