ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуулийн Хүнсний инженерчлэлийн салбарын хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлийн оюутнуудад батлагдсан төлөвлөгөөний дагуу мэргэжлийн хөтөлбөр, онцлог, үүрэг хариуцлагыг таниулах зорилгоор намрын улиралд "Махимпекс", "Талх чихэр" компаний үйл ажиллагаатай танилцаж, тус сургуулийн төгсөгч хүнс үйлдвэрлэлийн технологич, хүний их эмч А.Төгөлдөрийг урьж лекц, ярилцлага явуулав.




“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ
“Хүнсний аюулгүй байдал-Стандарт, чанарын баталгаа” эрдэм шинжилгээний хуралд амжилттай оролцлоо.
ХҮҮТ хөтөлбөрийн оюутнуудын “Танилцах аялал” аялал