ҮТС-ийн Хүнсний мэргэжлийн 2-р дамжааны, IВ оюутны клубийн гишүүд нийт 51 оюутан залуус Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор С.Дэлгэрмаагийн удирдлага дор ШУТИС-ийн задгай талбай (Open Air)-г 2023 оны 11-р сарын 11-ний өдөр цаснаас нь цэвэрлэж, нийт оюутан, профессор багш, ажилтны халтирч унаж бэртэхээс сэргийлж “Аюулгүй орчин”-г бүрдүүлэхэд хувь нэмрээ орууллаа.

Цас цэвэрлэхэд багаж хэрэгсэл гаргаж хамтран ажилласан ШУТИС-ийн хичээлийн 1-р байрны менежер Баярмаа, гадаа талбайн ажилтан нарт талархал илэрхийлье.
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан