ҮТС-ийн IB оюутны клубийн гишүүд, Хүнсний салбарын 2-р дамжааны нийт 60 оюутан 2023 оны 10-р сарын 22-нд тус сургуулийн лекцийн 16 анги, танхим, лабораторийн өрөөг угааж, цэвэрлэв.

Тус цэвэрлэгээнд ирж туслалцаа үзүүлж хамтран ажилласан ҮТС-ийн Чанарын менежер Б.Золжаргал, сургалтын мастер Г.Долгорсүрэн, Б.Лхагвасүрэн, С.Оюунтуяа, Ж.Бадамцэцэг, үйлчилгээний ажилтан Гэрэлт-Од, Саранцэцэг, Алтанхуяг, Амарзаяа нарт талархал илэрхийлье.
ҮР ДҮН: ҮТС-ийн Биотехнологи бакалаврын хөтөлбөрийн магадлан итгэмжлэлийн ахиц дэвшлийн газар дээрх үнэлгээ хийсэн шинжээч анги танхим, лабораториудтай танилцаж, сайшаан тэмдэглэсэн болно.
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ
“Хүнсний аюулгүй байдал-Стандарт, чанарын баталгаа” эрдэм шинжилгээний хуралд амжилттай оролцлоо.
ХҮҮТ хөтөлбөрийн оюутнуудын “Танилцах аялал” аялал