ҮТС-ийн IB оюутны клубийн гишүүд, Хүнсний салбарын 2-р дамжааны нийт 60 оюутан 2023 оны 10-р сарын 22-нд тус сургуулийн лекцийн 16 анги, танхим, лабораторийн өрөөг угааж, цэвэрлэв.

Тус цэвэрлэгээнд ирж туслалцаа үзүүлж хамтран ажилласан ҮТС-ийн Чанарын менежер Б.Золжаргал, сургалтын мастер Г.Долгорсүрэн, Б.Лхагвасүрэн, С.Оюунтуяа, Ж.Бадамцэцэг, үйлчилгээний ажилтан Гэрэлт-Од, Саранцэцэг, Алтанхуяг, Амарзаяа нарт талархал илэрхийлье.
ҮР ДҮН: ҮТС-ийн Биотехнологи бакалаврын хөтөлбөрийн магадлан итгэмжлэлийн ахиц дэвшлийн газар дээрх үнэлгээ хийсэн шинжээч анги танхим, лабораториудтай танилцаж, сайшаан тэмдэглэсэн болно.
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан