Хүнсний биотехнологи, Хүнсний микробиологи, Хүнсний хими технологи мэргэжлээр мэргэжилтэн бэлтгэж эхэлсний 20 жилийн ойд зориулан төгсөгчдийн хандиваар Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургуулийн Биохими, химийн лаборатори /1-436/ , Микробиологийн лабораториудыг /Т-105/ бүрэн засвар хийж шинэчлэв. Уг ажлыг зохион байгуулан ажилласан БШТС-ын профессор С.Дэлгэрмаа /Ph.D/, дэд профессор Х.Мөнхзаяа /Ph.D/ салбарын багш ажилчид болон нийт үе үеийн төгсөгчдөдөө гүнээ талархал илэрхийлье. Та бүхний цаашдын ажилд өндөр амжилт хүсэн ерөөе.
ШУТИС-ҮТС хамт олон


D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан