Хүнсний биотехнологи, Хүнсний микробиологи, Хүнсний хими технологи мэргэжлээр мэргэжилтэн бэлтгэж эхэлсний 20 жилийн ойд зориулан төгсөгчдийн хандиваар Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургуулийн Биохими, химийн лаборатори /1-436/ , Микробиологийн лабораториудыг /Т-105/ бүрэн засвар хийж шинэчлэв. Уг ажлыг зохион байгуулан ажилласан БШТС-ын профессор С.Дэлгэрмаа /Ph.D/, дэд профессор Х.Мөнхзаяа /Ph.D/ салбарын багш ажилчид болон нийт үе үеийн төгсөгчдөдөө гүнээ талархал илэрхийлье. Та бүхний цаашдын ажилд өндөр амжилт хүсэн ерөөе.
ШУТИС-ҮТС хамт олон


“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ
“Хүнсний аюулгүй байдал-Стандарт, чанарын баталгаа” эрдэм шинжилгээний хуралд амжилттай оролцлоо.
ХҮҮТ хөтөлбөрийн оюутнуудын “Танилцах аялал” аялал