"Талх чихэр" ХК-ийн талх, жигнэмэл болон чанамал гурилан бүтээгдэхүүний технологийн үйл ажиллагаатай танилцах 2022 оны 10 сарын 07-ны өдрийн арга хэмжээнд Хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн мэргэжлийн багш нар болон Хүнсний технологич инженер мэргэжлээр суралцаж буй 1-р дамжааны 30 оюутан, үйлдвэрийн маркетингийн албаны ажилтнууд оролцов. Үйлдвэрийн үйл ажиллагаатай танилцах арга хэмжээнд оролцсон оюутнуудад үйлдвэрийн бүтээгдэхүүний дээжээс бэлэглэв.
“Lifelong Learning for Mongolia; Occupational Health & Safety” нэртэй, 101129094 дугаартай Монгол нэрээр “Монгол дахь насан туршийн боловсрол: Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд аюулгүй байдал (3L4MOSH)“ төсөл
“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ
“Хүнсний аюулгүй байдал-Стандарт, чанарын баталгаа” эрдэм шинжилгээний хуралд амжилттай оролцлоо.