ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуулийн харьяа Шим Тэжээл Судлалын Төв, “Сургуулийн хоол зүйчээр ажиллаж буй мэргэжилтнүүдийг чадавхжуулах туршлага солилцох” сэдэвт нэг өдрийн сургалтыг 2022 оны 10 дугаар сарын 08-ны өдөр амжилттай зохион байгууллаа.
Сургалтад нийслэлийн болон орон нутгийн ерөнхий боловсролын сургуульд ажиллаж буй хоол зүйчид болон нийслэлийн дүүргүүдийн боловсролын хэлтсийн хоол зүйчээр ажиллаж буй мэргэжилтнүүд оролцлоо.
Сургалтаар сурагчдад хоол, шим тэжээлийн сургалт явуулах арга зүй, хоол хүнсний тооцоолол хийх аргачлал сэдвээр С.Баянжаргал, С.Нямцэцэг, Солонгос улсын сургуулийн ХҮҮ-ны өнөөгийн байдал сэдвээр Солонгос улсаас ирсэн судлаач Hwang Shin Hye, БШУЯ-ны суралцагчийн хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний хэлтсийн ахлах Б.Дуламханд сургуулийн хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээтэй холбогдох хууль, дүрэм журам, хэрэгжүүлж буй хөтөлбөрүүдийн талаар дэлгэрэнгүй мэдээлэл өгч, өөрсдийн ажиллах арга барил болон тулгамдаж буй асуудал авч хэрэгжүүлж буй арга хэмжээний талаар хэлэлцүүлэг өрнүүллээ.

Сургалтын төгсгөлд нийт оролцсон хоол зүйч нартаа ШУТИС-ийн ҮТС-ийн харьяа Шим тэжээл судлалын төвөөс гэрчилгээ гардууллаа.

Сургалтад оролцсон нийт хоол зүйчид болон тэр дундаа Хөвсгөл, Говьсүмбэр, Сүхбаатар аймгаас зорин ирсэн мэргэжилтнүүддээ баярлалаа.
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан