2022 оны 3-4 саруудад БШТСалбарын судлаач багш нар докторант оюутнуудын ОНОЛЫН СЕМИНАР-ийг Даваа гараг бүрийн 16.00 цагаас зохион байгууллаа. Уг семинарт Д.Соёл “Сhanges in triterpenoid content in cuticular waxes of selected edible fruits during ripening”, Ц.Батцэцэг “Чацарганы шахдасыг ашиглан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжийн судалгаа”, Д.Дөлгөөн “Биотехнологийн хөгжлийн чиг хандлага”, С.Энх-Ундраа “Хөмүүлийн биологийн идэвхийн судалгаа”, Б.Арвинбаяр “Биоаюулгүй байдлыг хангах үндэсний тогтолцоог бүрдүүлэх нь”, Н.Сугар “Ясны сийрэгжилтэнд сонгино, саримсны нөлөөллийн судалгаа”, Н.Золзаяа “Сэтгэцэд нөлөөлөх эм, бэлдмэлүүд, хэрэглээ” сэдэвт 7 илтгэлийг хэлэлцэж багш салбарын оюутнуудын дунд хэлэлцүүлэг зохион байгууллаа.


Энэхүү семинар нь Багш судлаачдын судалгааны ажлын шинэлэг санаа ажлын үр дүнгээс хэлэлцэж салбарын магистр, бакалавр оюутны судалгааны ажлын чиглэл, шинэ санаа, мэдээлэл, туршлага солилцох, горилогчдын ажлыг хэлэлцэж, зөвлөгөө өгөх чиглэлээр хийгдсэн үр дүнтэй ажил боллоо
ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбар
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан